Recept

Jemná drůbeží míšenina

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 18324
Kategorie: Maso

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
300 g Kuřecí maso vařené
80 g Máslo čerstvé
0,1 l Mléko polotučné
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
0,1 l Smetana 12% (konzumní)
2 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 413 kcal
Kilojoule 1 727kJ
3% Sacharidy 9 g
40% Tuky 30 g
0% Sodík 7 mg
46% Bílkoviny 26 g

Jemná drůbeží míšenina postup přípravy receptu:

1

Uvařené kuřecí (nebo slepičí) maso jemně umeleme.

2

Z másla (40g) a mouky připravíme světlou jíšku, rozšleháme ji se studeným mlékem a povaříme na hustší bešamel. Vmícháme umleté maso a na teple umícháme do hladka.

3

Potom přidáme po částech zbylé máslo a žloutky rozšlehané se smetanou. Vše zakapeme citronovou šťávou.

4

Podáváme s opékanými bramborami.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept