Jednoduchý recept

Vepřová játra se zakysanou smetanou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 18350

Ingredience

600 g Játra vepřová
5 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
4 polévková lžíce Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 231 kcal
Kilojoule 966kJ
1% Sacharidy 4 g
12% Tuky 9 g
12% Sodík 233 mg
57% Bílkoviny 32 g

Vepřová játra se zakysanou smetanou postup přípravy receptu:

1

Očištěná a omytá játra nakrájíme na tenčí hranolky. Opečeme je po všech stranách na rozehřátém oleji.

2

Opečená játra mírně opepříme, osolíme, upravíme na talíře a přelijeme rozmíchanou zakysanou smetanou.

3

Podáváme s dušenou rýží a zeleninovým salátem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept