Recept

Kachna v pomerančové šťávě

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 190 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 180 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 18359
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Kachna mražená
1 polévková lžíce Kečup
1 špetka Pomerančová kůra
2 polévková lžíce Pomerančová šťáva
2 polévková lžíce Sirup pomerančový
1 polévková lžíce Solamyl
1 kávová lžička Sůl
0,5 l Voda pitná
1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 618 kcal
Kilojoule 2 587kJ
0% Sacharidy 1 g
78% Tuky 59 g
3% Sodík 69 mg
37% Bílkoviny 21 g

Kachna v pomerančové šťávě postup přípravy receptu:

1

Rozmrazenou a omytou kachnu osolíme, podlijeme 400 ml vody a pečeme v troubě doměkka.

2

Potom slijeme část tuku z kachny, přidáme do něj solamyl, pomerančovou šťávu a sirup, kečup, worcester a nastrouhanou pomerančovou kůru. Přilijeme zbylou vodu a chvíli povaříme.

3

Do horké omáčky vložíme naporcovanou kachnu a prohřejeme.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou smažené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept