Recept

Zelí hlávkové červené

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 1836

Ingredience

100 g Cibule
50 g Cukr krupice
2 g Kmín celý
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
50 ml Ocet kvasný lihový
20 g Sůl
500 g Tuk
200 ml Voda pitná
1200 g Zelí hlávkové červené

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 518 kcal
Kilojoule 2 168kJ
5% Sacharidy 16 g
67% Tuky 50 g
44% Sodík 884 mg
4% Bílkoviny 2 g

Zelí hlávkové červené postup přípravy receptu:

1

Zelí očistíme, rozkrojíme a vyřízneme košťály. Potom zelí nakrouháme nebo nakrájíme na nudličky. Krátce je spaříme, scedíme, zalijeme vodou a za občasného promíchání dusíme do poloměkka.

2

Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a osmahneme na tuku dorůžova. Přidáme kmín, zaprášíme moukou a po mírném osmahnutí ji zamícháme do zelí. Za občasného promíchání dodusíme téměř doměkka.

3

Ke konci dušení dochutíme zelí solí, cukrem, octem a znovu krátce podusíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept