Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 18365
Kategorie: Maso

Ingredience

800 g Játra jelení
1 l Mléko polotučné
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
100 ml Olej stolní
4 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 664 kcal
Kilojoule 2 777kJ
9% Sacharidy 31 g
55% Tuky 41 g
15% Sodík 298 mg
76% Bílkoviny 43 g

Smažená jelení játra postup přípravy receptu:

1

Omytá játra ponoříme do mléka nebo do studené vody na 1 hodinu. Potom je očistíme, nakrájíme na tenké plátky a naklepeme.

2

Játra obalíme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhance. Ihned po usmažení plátky osolíme.

3

Podáváme s vařenými bramborami nebo s bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept