Recept

Bramborový salát s ředkvičkami a okurkami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 18366
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1000 g Brambory vařené ve slupce
60 ml Citronová šťáva
1 polévková lžíce Kerblík
1 ks Okurka salátová
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
10 ks Ředkvička
0,5 kávová lžička Sůl
100 g Šunka dušená
400 ml Vývar z hovězích kostí
200 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 406 kcal
Kilojoule 1 701kJ
15% Sacharidy 55 g
21% Tuky 16 g
57% Sodík 1 g
32% Bílkoviny 18 g

Bramborový salát s ředkvičkami a okurkami postup přípravy receptu:

1

Uvařené brambory oloupeme a po částečném vychladnutí pokrájíme na plátky, zalijeme teplým vývarem. Necháme 10 minut rozležet a vychladnout. Omytou okurku i se slupkou nastrouháme na tenká kolečka, umyté ředkvičky nakrájíme na plátky, šunku krájíme na nudličky, vše vmícháme do brambor.

2

Ze smetany, soli, pepře, citronové šťávy a nasekaných bylinek umícháme hladkou omáčku, opepříme, promícháme se salátem.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept