Recept

Vinaigrette s vejcem a okurkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 18372

Ingredience

1 kávová lžička Bylinky čerstvé - svazek
1 ks Cibule
1 kávová lžička Hořčice plnotučná
4 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
2 ks Okurky nakládané
4 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí
1 kávová lžička Víno bílé
4 polévková lžíce Vývar z hovězích kostí
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 470 kcal
Kilojoule 1 966kJ
8% Sacharidy 28 g
46% Tuky 35 g
431% Sodík 9 g
22% Bílkoviny 13 g

Vinaigrette s vejcem a okurkou postup přípravy receptu:

1

Hořčici promícháme s prolisovaným česnekem, vyšleháme s vývarem, octem, olejem, vínem a lžící vody.

2

Přidáme uvařené, oloupané a na kostičky nakrájené vejce. Nakonec přimícháme oloupanou, nadrobno posekanou cibuli spolu s bylinkami a kostičkami okurky. Ochutíme solí a pepřem.

Poznámka

Servírujeme studené. Vejce předem uvaříme natvrdo.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept