Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 18384
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
400 g Hovězí maso přední
4 kávová lžička Kečup
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
50 ml Olej stolní
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
0,5 kávová lžička Sůl
100 g Sýr Eidam cihla 40%
1 ks Vejce slepičí
2 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 276 kcal
Kilojoule 1 156kJ
1% Sacharidy 4 g
20% Tuky 15 g
10% Sodík 197 mg
53% Bílkoviny 30 g

Gratinované hamburgry postup přípravy receptu:

1

Omyté maso jemně umeleme, přidáme vejce, prolisovaný česnek, mletou papriku, sůl a vodu, vše dobře promícháme. Ze směsi vytvarujeme 4 tenké plátky, lehce je poprášíme moukou, po obou stranách opečeme na pánvi v oleji.

2

Opečené plátky přendáme na pekáček, poklademe plátky sýra a gratinujeme pod grilem nebo v silně vyhřáté troubě. Podáváme ihned, pokapané kečupem.

3

Vhodnou přílohou jsou bramborové hranolky nebo opečené brambory a čerstvá zelenina.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept