Recept

Steaky z lososa s hruškami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 18392

Ingredience

1 špetka Bazalka
2 ks Cibule
0,5 kávová lžička Hořčice v prášku
2 ks Hrušky
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
1 ks Limetka
600 g Losos - filety
2 ks Mrkev kořen
4 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř bílý
2 ks Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl
250 ml Vývar slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 417 kcal
Kilojoule 1 746kJ
6% Sacharidy 21 g
30% Tuky 22 g
20% Sodík 409 mg
58% Bílkoviny 33 g

Steaky z lososa s hruškami postup přípravy receptu:

1

Oloupané, na čtvrtky nakrájené hrušky zbavíme jádřinců, omytý korpus na jemno rozsekáme.

2

Rozehřejeme 2 lžíce másla, smícháme se solí, hořčičným práškem, koprem, bazalkou a pepřem. Směs poklademe na čtvrtky hrušek.

3

Oloupanou cibuli pokrájíme na kroužky, očištěnou mrkev krájíme na nudličky. V kastrolu rozehřejeme zbylé máslo, přidáme vývar, cibuli s mrkví a pod pokličkou zeleninu zvolna dusíme 5 - 10 minut.

4

Oloupaná rajčata nakrájíme na plátky, spolu s plátky limetky a omytými steaky z lososa přidáme k zelenině, vše dusíme pod pokličkou 10 minut.

5

Lososa upravíme na talíře spolu s hruškami a zeleninou, ihned podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept