Recept

Pečený halibut s citronem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 18395
Kategorie: Maso

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
2 ks Citrony
1000 g Halibut atlantický
10 g Kopr čerstvý
80 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 316 kcal
Kilojoule 1 323kJ
2% Sacharidy 6 g
12% Tuky 9 g
17% Sodík 332 mg
94% Bílkoviny 53 g

Pečený halibut s citronem postup přípravy receptu:

1

Omyté porce ryby osušíme, pokapeme citronovou šťávou a osolíme.

2

Rozehřejeme máslo a maso v něm po obou stranách opékáme asi 5 minut.

3

Omyté citrony nakrájíme na kolečka, kopr omyjeme a osušíme.

4

Pečeného halibuta upravíme na nahřátou plochou mísu a každý kousek zalijeme 2 lžičkami másla z pánve. Ozdobíme dílky citronu a snítkou kopru (nebo petrželky).

5

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept