Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 18396
Kategorie: Maso

Ingredience

4 ks Banány
1 polévková lžíce Citronová šťáva
800 g Filé z aljašské tresky
3 kávová lžička Kari koření
80 g Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
5 polévková lžíce Strouhanka
1 špetka Sůl
4 ks Třešně
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 454 kcal
Kilojoule 1 900kJ
15% Sacharidy 55 g
13% Tuky 10 g
8% Sodík 161 mg
72% Bílkoviny 41 g

Tresčí filé s banány postup přípravy receptu:

1

Omyté porce filé osušíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme asi 10 minut rozležet.

2

Potom filé osolíme, opepříme a lehce obalíme v mouce a rozkvedlaném vejci a nakonec ve strouhance.

3

Rozehřejeme větší část másla a olej, vložíme porce filé a po obou stranách smažíme. Vyjmeme a necháme na teplém místě.

4

Oloupané banány nakrájíme na šikmé plátky, rozehřejeme zbylé máslo a banány v něm osmahneme.

5

Připravené plátky banánů a okapané třešně poprášíme kari kořením a rozdělíme je na porce filé.

6

Ihned podáváme.

Poznámka

Použijeme koktejlové třešně.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept