Recept

Treska na zelenině s bazalkou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 18397

Ingredience

2 polévková lžíce Bazalka
200 g Cibule
1 kávová lžička Cukr krupice
800 g Filé z aljašské tresky
2 polévková lžíce Olej olivový
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř cayenský
1 špetka Pepř černý mletý
500 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
250 ml Vývar slepičí
6 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 245 kcal
Kilojoule 1 026kJ
4% Sacharidy 15 g
6% Tuky 5 g
20% Sodík 410 mg
67% Bílkoviny 38 g

Treska na zelenině s bazalkou postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, na kroužky nakrájenou cibuli spolu s plátky česneku zpěníme v pánvi na oleji. Podlijeme trochou vývaru a povaříme.

2

Po 5 minutách cibuli s česnekem poprášíme mletou paprikou, přidáme oloupaná rajčata a cukr, pepř a sůl. Z omyté bazalky otrháme lístky a vsypeme je k rajčatům.

3

Omyté filé osolíme, položíme na zeleninu a podlijeme zbylým vývarem. Opepříme a ve středně vyhřáté troubě pečeme asi 30 minut.

4

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept