Recept

Marinovaná hovězí svíčková

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 18407

Ingredience

4 kávová lžička Hořčice
500 g Hovězí svíčková
3 polévková lžíce Olej sójový
5 polévková lžíce Omáčka sójová
1 kávová lžička Sůl
3 polévková lžíce Víno bílé
0,3 ks Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 197 kcal
Kilojoule 824kJ
1% Sacharidy 2 g
3% Tuky 2 g
13% Sodík 264 mg
51% Bílkoviny 29 g

Marinovaná hovězí svíčková postup přípravy receptu:

1

Sójovou omáčku, bílé víno a nastrouhaný čerstvý zázvor promícháme.

2

Omyté maso nakrájíme na plátky, vložíme do připravené marinády a necháme asi 1 hodinu v chladu.

3

Na pánvi rozehřejeme olej a maso na něm zprudka opečeme. Do pánve přilijeme marinádu a necháme ji vsáknout do masa.

4

Podáváme spolu se solí a hořčicí.

5

Vhodnou přílohou jsou opečené brambory, rýže nebo smažený lilek.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept