Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 18410
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

2 polévková lžíce Balsamico ocet
700 g Chřest zelený
1 polévková lžíce Hořčice Dijonská
250 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 600 kcal
Kilojoule 2 510kJ
2% Sacharidy 9 g
84% Tuky 63 g
10% Sodík 195 mg
8% Bílkoviny 4 g

Grilovaný chřest postup přípravy receptu:

1

Chřest očistíme, omyjeme a dřevnaté konce odřízneme. Vložíme do ploché mísy, pokapeme částí oleje, osolíme a opepříme.

2

Chřest grilujeme tak dlouho, až začne karamelizovat.

3

Ocet, hořčici a zbylý olej smícháme a směsí přelijeme chřest na míse.

4

Ihned podáváme.

Poznámka

Použijeme hrubozrnnou sůl.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept