Italské smažené řízky s tvarohem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 40 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Italské smažené řízky s tvarohem
Celkový čas: | 40 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | cerna |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 18417 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
200 ml | Olej stolní |
4 polévková lžíce | Strouhanka |
1 kávová lžička | Sůl |
150 g | Tvaroh tvrdý |
3 ks | Vejce slepičí |
600 g | Vepřová plec |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 7g |
---|---|
Cholesterol | 298,3mg |
Draslík | 504,1mg |
Vláknina | 446,4mg |
Vitamín A | 220,9mg |
Vitamín B6 | 0,7mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 1,1mg |
Vitamín E | 0,6mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Olej stolní, Strouhanka, Sůl, Vejce slepičí, Vepřová plec mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Tvaroh tvrdý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Italské smažené řízky s tvarohem postup přípravy receptu:
1 | Omytou plec nakrájíme na řízky, naklepeme a osolíme. Každý řízek posypeme nastrouhaným tvarohem, přeložíme a upevníme párátky nebo jehlami. |
2 | Maso vložíme do rozšlehaných vajec a obalíme ve strouhance. Na pánvi na rozehřátém oleji řízky po obou stranách osmažíme. |
3 | Podáváme s bramborovou kaší. |