Jednoduchý recept

Vepřové srdce s křenem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 18419

Ingredience

1 ks Bobkový list
0,5 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
0,3 ks Křen
1 ks Mrkev kořen
6 ks Nové koření celé
3 g Pepř černý celý
2 ks Petržel kořen
2 kávová lžička Sůl
600 g Vepřové srdce
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 240 kcal
Kilojoule 1 006kJ
4% Sacharidy 14 g
125% Tuky 94 g
29% Sodík 575 mg
52% Bílkoviny 29 g

Vepřové srdce s křenem postup přípravy receptu:

1

Vepřové srdce očistíme a omyjeme, rozkrojíme na poloviny a vložíme do hrnce s horkou vodou. Přidáme nové koření, celý pepř, bobkový list, sůl a zvolna vaříme.

2

Po chvíli vaření přidáme oloupanou cibuli, mrkev, celer a petržel.

3

Měkké maso vyjmeme a nakrájíme na plátky.

4

Podáváme s nastrouhaným křenem a s tmavým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept