Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 18435

Ingredience

30 g Cibule
1 ks Jablka
1 kávová lžička Kari koření
1 ks Kuře
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
50 ml Olej stolní
0,1 l Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

57% Kalorie 1,124 kcal
Kilojoule 4 705kJ
3% Sacharidy 10 g
110% Tuky 82 g
25% Sodík 496 mg
145% Bílkoviny 82 g

Madráské kuře postup přípravy receptu:

1

Omyté kuře stáhneme z kůže, naporcujeme, vykostíme a osolíme. Porce zprudka opečeme na oleji ve velké pánvi. Vedle kuřete zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme kari koření, zamícháme a ihned podlijeme. Dusíme pod pokličkou doměkka. Během dušení přidáme k masu oloupané, nastrouhané jablko.

2

Měkké kuře vyjmeme a necháme na teplém místě. Omáčku zahustíme moukou rozmíchanou v troše vody, povaříme a přidáme žloutek rozmíchaný ve smetaně. Jen prohřejeme, nevaříme.

3

Podáváme s dušenou rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept