Recept

Karotka s jablky na víně

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 18438
Kategorie: Přílohy

Ingredience

2 ks Jablka
500 g Karotka
40 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Med včelí
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl
100 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 206 kcal
Kilojoule 863kJ
8% Sacharidy 29 g
12% Tuky 9 g
9% Sodík 186 mg
3% Bílkoviny 2 g

Karotka s jablky na víně postup přípravy receptu:

1

Očištěnou karotku nakrájíme na hranolky, vložíme na rozehřáté máslo, mírně podlijeme a osolíme. Zvolna dusíme do poloměkka.

2

Potom přidáme oloupaná, na dílky nakrájená jablka zbavená jádřinců, med, špetku pepře, podlijeme bílým vínem a dodusíme.

3

Posypeme nasekanou petrželkou a podáváme jako přílohu k telecí nebo hovězí pečeni.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept