Recept

Tresčí filé s dušenými jablky a cibulí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 18439

Ingredience

2 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 špetka Cukr krupice
800 g Filé z aljašské tresky
4 ks Jablka
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
10 g Máslo čerstvé
50 ml Olej stolní
0,5 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 413 kcal
Kilojoule 1 728kJ
9% Sacharidy 34 g
21% Tuky 16 g
10% Sodík 198 mg
65% Bílkoviny 37 g

Tresčí filé s dušenými jablky a cibulí postup přípravy receptu:

1

Omyté porce filé pokapeme citronovou šťávou, osolíme a necháme chvíli odležet. Potom porce obalíme v mouce a po obou stranách opékáme na oleji na pánvi. Měkké filé vyjmeme a necháme na teplém místě.

2

Do zbylé šťávy přidáme oloupaná, na plátky nakrájená jablka zbavená jádřinců a oloupanou, na plátky nakrájenou cibuli. Podusíme doměkka.

3

Na kousku másla zpěníme mletou papriku, přidáme k podušené směsi a podle chuti přisolíme a osladíme.

4

Filé upravíme na talíře a přelijeme jablky s cibulí.

5

Podáváme s vařenými petrželkovými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept