Jednoduchý recept

Kvinoa s fazolemi a hráškem

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (35%)
ID receptu: 18451

Ingredience

225 g Fazole Fava
1 šálek Hrachové lusky
225 g Hrášek
0,5 kávová lžička Kmín římský
0,5 kávová lžička Koriandr mletý
3 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 šálek Quinoa
1 špetka Sůl
750 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 483 kcal
Kilojoule 2 022kJ
18% Sacharidy 66 g
24% Tuky 18 g
5% Sodík 99 mg
32% Bílkoviny 18 g

Kvinoa s fazolemi a hráškem postup přípravy receptu:

1

Kvinou uvaříme podle návodu na obalu (2 šálky vody).

2

Do hrnce na pařák dáme hrášek, čerstvé boby fazolí vyloupaných ze slupek, nadrobno nakrájené hráškové lusky a na páře vaříme, až je zelenina křehká a stále zelená. Pozor na rozvaření.

3

Do větší mísy dáme připravenou kvinou, poklademe kousky másla a dobře promícháme. Přidáme uvařenou zeleninu, olej, mletý římský kmín, mletá semena koriandrů, sůl a pepř, vše promícháme a podáváme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept