Jednoduchý recept

Kapr pečený na šalvěji

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 18476
Kategorie: Maso

Ingredience

1 kg Kapr obecný
100 g Máslo čerstvé
5 ks Pepř černý celý
1 polévková lžíce Šalvěj sušená
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 630 kcal
Kilojoule 2 636kJ
9% Sacharidy 33 g
48% Tuky 36 g
17% Sodík 338 mg
89% Bílkoviny 50 g

Kapr pečený na šalvěji postup přípravy receptu:

1

Očištěného a omytého kapra podélně rozkrojíme na poloviny. Osolíme, okořeníme drceným celým pepřem a vložíme na velkou pánev vymazanou máslem. Kousek másla položíme i na kapra, posypeme šalvějí a rychle upečeme v troubě.

2

Podáváme s vypečenou šťávou.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept