Recept

Halibutové filé se zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 18482
Kategorie: Maso

Ingredience

4 kávová lžička Citronová šťáva
1 ks Citrony
500 g Halibut atlantický
4 kávová lžička Hořčice
8 polévková lžíce Kopr čerstvý
2 špetka Pepř bílý
0,5 kávová lžička Sůl
8 polévková lžíce Zakysaná smetana
600 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 225 kcal
Kilojoule 943kJ
3% Sacharidy 13 g
9% Tuky 7 g
9% Sodík 183 mg
52% Bílkoviny 29 g

Halibutové filé se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Omyté filety z halibuta osušíme a potřeme citronovou šťávou (polovina dávky). Po obou stranách maso osolíme, opepříme (polovina dávky) a necháme chvíli marinovat.

2

Očištěnou zeleninu nadrobno nakrájíme a podusíme v troše vody. Do základu vložíme připravené filety a pod pokličkou vše dusíme ještě 10 minut.

3

Smetanu promícháme s citronovou šťávou, nasekaným koprem a hořčicí, osolíme, opepříme a podáváme spolu s rybím filé a zeleninou.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept