Recept

Salát z rybího filé a zeleniny

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 18500
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 ks Cibule
300 g Filé rybí
1 ks Jablka
1 ks Okurky nakládané
100 g Omáčka tatarská
2 ks Rajčata
600 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 239 kcal
Kilojoule 999kJ
4% Sacharidy 13 g
18% Tuky 14 g
52% Sodík 1 g
59% Bílkoviny 33 g

Salát z rybího filé a zeleniny postup přípravy receptu:

1

Filé udusíme ve vodě, necháme vychladnout a rozebereme na malé kousky. Oloupanou cibuli, oloupané jablko bez jádřinců a okurku nakrájíme na kostičky. Rajčata spaříme, oloupeme a nadrobno nakrájíme.

2

Vše přelijeme tatarskou omáčkou a necháme krátce proležet v chladu.

Poznámka

Podáváme s čerstvým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept