Salát z rybího filé a zeleniny - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 30 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Salát z rybího filé a zeleniny
Celkový čas: | 30 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | Marcela Mikešová |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (41%) |
ID receptu: | 18500 |
Kategorie: | Studené saláty |
Ingredience
1 ks | Cibule |
300 g | Filé rybí |
1 ks | Jablka |
1 ks | Okurky nakládané |
100 g | Omáčka tatarská |
2 ks | Rajčata |
600 ml | Voda pitná |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 13g |
---|---|
Cholesterol | 17,5mg |
Draslík | 204,4mg |
Vláknina | 6g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 10,1mg |
Vitamín E | 0,4mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Jablka, Okurky nakládané, Rajčata, Voda pitná mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Filé rybí, Omáčka tatarská mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Salát z rybího filé a zeleniny postup přípravy receptu:
1 | Filé udusíme ve vodě, necháme vychladnout a rozebereme na malé kousky. Oloupanou cibuli, oloupané jablko bez jádřinců a okurku nakrájíme na kostičky. Rajčata spaříme, oloupeme a nadrobno nakrájíme. |
2 | Vše přelijeme tatarskou omáčkou a necháme krátce proležet v chladu. |
Poznámka
Podáváme s čerstvým chlebem.