Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 18505
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

50 g Anglická slanina
40 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
300 g Špenát listový čerstvý
30 g Strouhanka
0,5 kávová lžička Sůl
100 g Sýr Eidam cihla 40%
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 331 kcal
Kilojoule 1 385kJ
2% Sacharidy 7 g
34% Tuky 26 g
20% Sodík 393 mg
33% Bílkoviny 19 g

Špenátová vejce postup přípravy receptu:

1

Omytý špenát krátce spaříme ve vařící vodě, scedíme a necháme okapat.

2

Zapékací misky vymažeme máslem a vysypeme strouhankou. Na dno misek rozdělíme překrájené špenátové listy, osolíme, opepříme a do středu rozklepneme vždy jedno vejce. Povrch posypeme nastrouhaným sýrem a navrch ještě položíme plátek slaniny.

3

Zapékáme ve středně vyhřáté troubě asi 15 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept