Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 18515
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Citrony
30 g Kapary sterilované
100 ml Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
100 g Šunka dušená
500 g Zaječí maso

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 414 kcal
Kilojoule 1 730kJ
1% Sacharidy 3 g
40% Tuky 30 g
19% Sodík 382 mg
57% Bílkoviny 32 g

Zaječí závitky postup přípravy receptu:

1

Zaječí kýtu nebo hřbet očistíme, opláchneme a vykostíme. Maso nakrájíme na řízky a mírně naklepeme, osolíme a opepříme.

2

Na každý řízek položíme plátek šunky, trochu kaparů a tenký plátek omytého citronu. Svineme do závitků a sepneme párátky nebo převážeme nití.

3

V kastrolu na rozehřátém oleji opékáme závitky po všech stranách dozlatova. Šťávu nezahušťujeme.

4

Podáváme s bramborovou kaší nebo s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept