Recept

Jelení medailonky se žampiony

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 18518

Ingredience

800 g Jelení maso
100 g Kečup
100 ml Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
2 dl Víno červené
150 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 658 kcal
Kilojoule 2 753kJ
2% Sacharidy 9 g
55% Tuky 41 g
25% Sodík 508 mg
90% Bílkoviny 50 g

Jelení medailonky se žampiony postup přípravy receptu:

1

Z očištěné, vykostěné a omyté jelení kýty nebo hřbetu nakrájíme přes vlákno plátky. Naklepeme je, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji.

2

Do výpeku vložíme očištěné, nadrobno nakrájené žampiony a přilijeme kečup a červené víno. Vše krátce podusíme.

3

Do šťávy vložíme na chvíli opečené medailonky a jen prohřejeme.

4

Podáváme na nahřátých talířích. Vhodnou přílohou jsou smažené hranolky nebo opečené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept