Recept

Pečená sluka se smetanou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 18522

Ingredience

40 g Máslo čerstvé
80 g Slanina vepřová
2 ks Sluka lesní
150 ml Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl
0,5 l Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 266 kcal
Kilojoule 1 115kJ
1% Sacharidy 3 g
34% Tuky 26 g
40% Sodík 798 mg
14% Bílkoviny 8 g

Pečená sluka se smetanou postup přípravy receptu:

1

Očištěné sluky stáhneme z kůže, vykucháme a omyjeme. Maso osolíme a poklademe slaninou nakrájenou na plátky. Slaninu upevníme nití.

2

Sluky pečeme v pekáči na másle a během pečení je přeléváme vlastní šťávou a podléváme vývarem.

3

Krátce před dopečením přilijeme do šťávy smetanu a nakonec pokrm podle chuti přisolíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept