Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 18523

Ingredience

50 g Cibule
50 g Houby čerstvé
0,5 kávová lžička Jalovec
30 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
50 g Slanina vepřová
1 ks Sluka lesní
1 kávová lžička Sůl
0,5 l Voda pitná
5 cl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 270 kcal
Kilojoule 1 130kJ
2% Sacharidy 5 g
32% Tuky 24 g
31% Sodík 612 mg
9% Bílkoviny 5 g

Sluka pečená na víně postup přípravy receptu:

1

Očištěnou a omytou sluku osolíme a mírně opepříme. Obalíme plátky slaniny a převážeme nití.

2

Maso vložíme do pekáče na rozehřáté máslo a opečeme. Přilijeme víno, přidáme očištěné, na plátky nakrájené houby, rozdrcený jalovec a oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli. Za častého přelévání šťávou a podlévání vodou pečeme doměkka.

3

Nakonec pokrm podle chuti přisolíme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept