Jednoduchý recept

Višňová omáčka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 18527
Kategorie: Sladké omáčky

Ingredience

1 špetka Hřebíček mletý
150 g Jogurt bílý
250 g Kompot višňový
125 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 polévková lžíce Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 175 kcal
Kilojoule 731kJ
4% Sacharidy 15 g
16% Tuky 12 g
1% Sodík 23 mg
4% Bílkoviny 2 g

Višňová omáčka postup přípravy receptu:

1

Polovinu vypeckovaných višní rozmixujeme s kompotovou šťávou na kaši. Přimícháme jogurt, zakysanou smetanu a prošleháme se smetanou ke šlehání.

2

Nakonec vmícháme zbylé višně a okořeníme mletým hřebíčkem.

3

Omáčku podáváme dobře vychlazenou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept