Máslo kaparové - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Máslo kaparové
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Marcela Mikešová |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (41%) |
ID receptu: | 1853 |
Kategorie: | Oblohy |
Ingredience
15 g | Kapary sterilované |
95 g | Máslo čerstvé |
Nutriční hodnoty jedné porce
4% Kalorie 70 kcal
Kilojoule 293kJ
0% Sacharidy 0 g
10% Tuky 8 g
2% Sodík 44 mg
0% Bílkoviny 0 g
Uhlovodany | 73,4mg |
---|---|
Cholesterol | 11,4mg |
Draslík | 0,6mg |
Vláknina | 96,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,1mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 10,5mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Kapary sterilované mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Máslo kaparové postup přípravy receptu:
1 | Máslo necháme částečně změknout. Potom je promícháme s jemně nakrájenými nebo rozsekanými kapary, ztvarujeme do válečku a zabalíme do pergamenového papíru nebo do fólie. |
2 | Kaparové máslo uložíme do chladničky. |