Recept

Kuřecí polévka s pórkem a rýží

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 18533
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

1 ks Kuře
60 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1000 g Pórek
2 polévková lžíce Rýže loupaná
1 špetka Saturejka
0,5 kávová lžička Sůl
1 špetka Tymián sušený
2 l Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

61% Kalorie 1,204 kcal
Kilojoule 5 039kJ
9% Sacharidy 31 g
78% Tuky 58 g
67% Sodík 1 g
106% Bílkoviny 60 g

Kuřecí polévka s pórkem a rýží postup přípravy receptu:

1

Omyté kuře nakrájíme na malé porce, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na másle.

2

Omytý a očištěný pórek nakrájíme na kousky, přidáme k masu a osmahneme. Zalijeme vývarem a povaříme asi 15 minut.

3

Před koncem vaření přidáme špetku tymiánu a saturejky a vsypeme propláchnutou rýži. Vše povaříme doměkka.

4

Když je měkké maso i rýže, přidáme do polévky nasekanou petrželku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept