Recept

Maďarský bramborový guláš

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 18535
Kategorie: Brambory

Ingredience

750 g Brambory
1 stroužek Česnek
4 ks Cibule
100 ml Jogurt bílý
1 kávová lžička Kmín celý
1 polévková lžíce Mouka polohrubá
1 polévková lžíce Olej stolní
1,5 polévková lžíce Paprika mletá sladká
4 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
300 g Vepřový bok
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 584 kcal
Kilojoule 2 444kJ
11% Sacharidy 39 g
56% Tuky 42 g
13% Sodík 266 mg
27% Bílkoviny 15 g

Maďarský bramborový guláš postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme, okmínujeme, posypeme částí papriky a přidáme utřený stroužek česneku. Maso zprudka opečeme na horkém oleji.

2

Oloupanou, nahrubo nakrájenou cibuli zasypeme zbylou paprikou, zalijeme 1/2 litru vody, přidáme oloupané, na kostky nakrájené brambory, omytá, na kousky nakrájená rajčata a opečené maso. Vše zvolna dusíme doměkka.

3

Nakonec přidáme jogurt rozkvedlaný se lžící polohrubé mouky a chvíli povaříme.

4

Guláš podáváme s čerstvým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept