Recept

Polévka alpských pastevců

  • Švýcarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 18538

Ingredience

400 g Brambory
1 ks Cibule
60 g Fazole bílé sterilované
5 dl Mléko polotučné
100 g Mrkev kořen
60 g Máslo čerstvé
30 g Pažitka
100 g Pórek
2 dl Smetana 12% (konzumní)
100 g Sýr Eidam cihla 40%
100 cl Vývar slepičí
100 g Ředkev
60 g Špenátový protlak mražený

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 456 kcal
Kilojoule 1 910kJ
10% Sacharidy 35 g
113% Tuky 85 g
43% Sodík 862 mg
34% Bílkoviny 19 g

Polévka alpských pastevců postup přípravy receptu:

1

Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky, zeleninu očistíme a nakrájíme nahrubo. Zpěníme máslo, zalijeme vývarem a přidáme fazole, které jsme předtím na několik hodin namočili do vody.

2

To vše okořeníme a vaříme na mírném ohni cca 1 hodinu. Pak vmícháme rozlámané makarony a mléko - a vaříme do změknutí makaronů.

3

Nakonec zalijeme smetanou, posypeme sýrem a nasekanou pažitkou.

4

Vše nakonec dosolíme a přichutíme pepřem a strouhaným muškátovým oříškem.

5

Polévku podáváme s chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept