Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 18539
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

100 g Anglická slanina
150 g Brambory
30 g Celer bulvový
1 ks Cibule
50 g Hrách loupaný
20 g Máslo čerstvé
30 g Mrkev kořen
1 polévková lžíce Pažitka
30 g Pórek
1 špetka Sůl
150 g Vepřové koleno uzené
1,5 l Vývar slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 184 kcal
Kilojoule 770kJ
3% Sacharidy 10 g
17% Tuky 13 g
39% Sodík 780 mg
14% Bílkoviny 8 g

Bernská polévka postup přípravy receptu:

1

Jemně nakrájenou zeleninu osmažíme na másle, zalijeme vývarem a přidáme okapaný hrách, který jsme předtím přes noc namočili do vody.

2

Dále přidáme na kostičky nakrájenou slaninu a vepřové koleno a vaříme asi hodinu.

3

Nakonec přidáme na kostičky nakrájené brambory a vaříme ještě asi 20 minut.

4

Okořeníme bobkovým listem a tymiánem, osolíme a posypeme jemně nasekanou pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept