Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 18540
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

60 g Anglická slanina
300 g Brambory
100 g Celer bulvový
2 stroužek Česnek
150 g Cibule
500 g Dršťky vařené
60 g Fazole bílé sterilované
80 g Máslo čerstvé
150 g Mrkev kořen
150 g Pórek
50 g Protlak rajčatový
100 g Rajčata
150 g Sýr Parmezán
5 l Vývar slepičí
100 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 344 kcal
Kilojoule 1 440kJ
6% Sacharidy 21 g
84% Tuky 63 g
124% Sodík 2 g
36% Bílkoviny 20 g

Polévka busecca postup přípravy receptu:

1

Fazole se zeleninou vaříme společně asi hodinu. Zeleninu pak nakrájíme na silnější plátky a s drobně nasekanou cibulí podusíme na másle. Přidáme oloupaná a nakrájená rajčata, rajský protlak a přelijeme vývarem.

2

Poté přidáme fazole a na nudličky nakrájené (předem předvařené) dršťky a na mírném ohni vaříme dalších cca 30 minut. Nakonec vmícháme utřený česnek a jemně nasekanou bazalku s majoránkou a dochutíme.

3

K tomu zvlášť v misce podáváme nastrouhaný sýr.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept