Jednoduchý recept

Davoská bramborová polévka

  • Švýcarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 18547
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

400 g Brambory
1 ks Cibule
1 špetka Majoránka
1 polévková lžíce Petržel - nať
146 g Rýže loupaná
75 g Slanina vepřová
1 l Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 390 kcal
Kilojoule 1 630kJ
13% Sacharidy 47 g
22% Tuky 16 g
52% Sodík 1 g
29% Bílkoviny 17 g

Davoská bramborová polévka postup přípravy receptu:

1

Brambory oloupeme a nakrájíme na menší kostičky, přelijeme vývarem a vaříme do poloměkka. Slaninu také nakrájíme na kostičky a necháme zpražit na nadrobno nakrájené cibuli.

2

Dále do polévky přidáme rýži a dále osmažíme, aby slanina byla křupavá. Potom vše smícháme s bramborami a společně dovaříme do měkka. Uvařenou polévku osolíme, okořeníme např. majoránkou a nasekanou zelenou petrželkou.

3

Jiné alternativy: polévku lze doplnit nakrájenou uzeninou, zbytky pečeného masa nebo posypat strouhaným sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept