Recept

Hovězí vývar ze Schwyzu

  • Švýcarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 18556
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

1 ks Celer bulvový
750 g Cibule
250 g Játra hovězí
3 kg Kosti hovězí morkové
4 ks Mrkev kořen
2 ks Petržel - nať
75 g Slanina vepřová
1 kg Telecí maso přední
7 l Voda pitná
500 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

152% Kalorie 2,999 kcal
Kilojoule 12 546kJ
5% Sacharidy 17 g
582% Tuky 436 g
13% Sodík 253 mg
75% Bílkoviny 42 g

Hovězí vývar ze Schwyzu postup přípravy receptu:

1

Do vody vložíme kosti, kořenovou zeleninu a koření (pepř, bobkový list, muškátový oříšek). Osolíme a velmi zvolna vaříme asi 1 hodinu.

2

Dále přidáme cibuli, slaninu a játra a uvaříme na mírném plameni doměkka.

3

Polévku zcedíme - maso, játra a zeleninu můžeme dále použít jako další jídlo.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept