Recept

Kapr v houbové smetanové omáčce

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 18565
Kategorie: Maso

Ingredience

80 g Houby čerstvé
800 g Kapr obecný
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
250 g Rýže dušená
200 ml Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl
100 g Tuk

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 619 kcal
Kilojoule 2 590kJ
5% Sacharidy 17 g
56% Tuky 42 g
17% Sodík 336 mg
70% Bílkoviny 40 g

Kapr v houbové smetanové omáčce postup přípravy receptu:

1

Omyté a osušené porce kapra osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce a opečeme na tuku.

2

Opečené porce vyjmeme a do výpeku vložíme očištěné, nakrájené houby. Podusíme je, zalijeme smetanou rozmíchanou s moukou a chvíli povaříme. Vložíme zpět porce kapra, krátce podusíme a nakonec vše promícháme s předem uvařenou nebo dušenou rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept