Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 18567
Kategorie: Maso

Ingredience

250 g Brokolice
1 ks Cibule
500 g Filé rybí
200 ml Jogurt bílý
1 špetka Muškátový květ
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
200 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 307 kcal
Kilojoule 1 284kJ
3% Sacharidy 12 g
21% Tuky 16 g
9% Sodík 184 mg
102% Bílkoviny 58 g

Soté z rybího filé postup přípravy receptu:

1

Omyté filé nakrájíme na kostičky a osolíme.

2

Oloupanou cibuli nakrájíme na půlkolečka, očištěnou papriku nakrájíme na proužky a omytou brokolici rozebereme na růžičky.

3

Brokolici s paprikou chvíli povaříme a scedíme.

4

Na rozpálený olej vložíme kostičky filé a orestujeme je. Přidáme zeleninu, zalijeme trochou vývaru ze zeleniny, osolíme, opepříme a okořeníme muškátem. Vše podusíme, a když se voda vyvaří, vmícháme smetanu s jogurtem. Krátce prohřejeme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept