Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 18585
Kategorie: Maso

Ingredience

500 g Brokolice
1 stroužek Česnek
1 ks Cibule
0,5 kávová lžička Kari koření
1000 g Králičí maso
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
6 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
200 ml Víno bílé
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 528 kcal
Kilojoule 2 209kJ
5% Sacharidy 18 g
29% Tuky 22 g
18% Sodík 358 mg
98% Bílkoviny 55 g

Králičí soté postup přípravy receptu:

1

Rajčata spaříme, oloupeme, nakrájíme na dílky a rozmělníme. Oloupanou cibuli najemno nakrájíme, očištěnou papriku nakrájíme na kostičky.

2

V rozehřátém oleji opečeme omyté porce králíka.

3

Na másle zpěníme cibuli, přisypeme kari koření a krátce osmahneme. Přidáme rajčata, papriku, česnek utřený se solí, pepř a vše zalijeme vínem. Uvedeme do varu, vložíme porce králíka a dusíme pod pokličkou.

4

Očištěnou a omytou brokolici rozdělíme na růžičky, krátce povaříme v osolené vodě a přidáme do hrnce s králičím masem. Společně ještě krátce podusíme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept