Jednoduchý recept

Vývar z bažanta

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 150 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 18596
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

1 kg Bažant obecný
50 ml Olej rostlinný
6 ks Vaječný bílek slepičí
500 g Zelenina kořenová
2 l Zvěřinový vývar

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 623 kcal
Kilojoule 2 606kJ
2% Sacharidy 6 g
48% Tuky 36 g
10% Sodík 200 mg
115% Bílkoviny 65 g

Vývar z bažanta postup přípravy receptu:

1

Připravíme bažanty a maso oddělíme od kosti. Prsíčka odložíme stranou (z těch je vhodné připravit další pokrm). Kostry nasekáme a necháme osmažit na oleji.

2

Kořenovou zeleninu a zbylé maso nakrájíme nadrobno a rozmixujeme. 6 bílků rozšleháme ve 2 litrech zvěřinového fondu a přivedeme k varu. Necháme vařit 1-2 hodiny, bez míchání.

3

Vývar slijeme přes jemný cedník. Přidáme najemno nakrájenou zeleninu. (Popřípadě noky, dle chuti).

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept