Jednoduchý recept

Chlebová polévka z Valisu

  • Švýcarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 18598

Ingredience

1 l Bujón hovězí
150 g Chléb konzumní
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Kmín celý
1 polévková lžíce Máslo čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 579 kcal
Kilojoule 2 423kJ
18% Sacharidy 63 g
21% Tuky 15 g
3000% Sodík 60 g
84% Bílkoviny 47 g

Chlebová polévka z Valisu postup přípravy receptu:

1

Na rozpuštěném másle opečeme na pánvi na kostičky nakrájený chléb. V hrnci mezitím rozpustíme bujón, k němu přidáme cibuli, bobkový list, hřebíček, muškátový oříšek, pepř a kmín.

2

To vše uvedeme do varu a na mírném ohni pod poklicí vaříme zhruba 45 minut. Vyjmeme cibuli a koření a polévku metlou dobře promícháme.

3

Poté ji buďto prolisujeme, nebo rozmixujeme - a ještě jednou povaříme. Nakonec dochutíme solí a pepřem a před podáváním ozdobíme nasekanou zelenou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept