Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 18604

Ingredience

8 polévková lžíce Celer bulvový
250 g Mouka polohrubá
250 g Máslo čerstvé
250 g Strouhanka
250 g Sýr Eidam cihla 40%
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

54% Kalorie 1,066 kcal
Kilojoule 4 458kJ
22% Sacharidy 79 g
93% Tuky 70 g
28% Sodík 567 mg
57% Bílkoviny 32 g

Celerové tyčinky postup přípravy receptu:

1

Z mouky, másla, nastrouhaného sýru, strouhanky, soli a oloupaného, jemně nastrouhaného celeru vypracujeme těsto.

2

Z těsta vyválíme plát asi 0,5 cm silný a rádýlkem nakrájíme proužky. Urovnáme je na plech vyložený pečicím papírem, potřeme rozšlehaným vejcem a zprudka pečeme ve vyhřáté troubě.

3

Tyčinky podáváme k červenému vínu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept