Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 170 minut
Doba přípravy: 50 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 18609

Ingredience

600 ml Hovězí vývar základní
1 ks Pažitka
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
500 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
350 g Vepřové maso mleté
300 ml Víno bílé
1 kg Zaječí maso

Nutriční hodnoty jedné porce

60% Kalorie 1,177 kcal
Kilojoule 4 923kJ
1% Sacharidy 5 g
108% Tuky 81 g
90% Sodík 2 g
157% Bílkoviny 88 g

Galantina zaječí postup přípravy receptu:

1

Zaječí maso vykostíme, rozložíme, osolíme, opepříme a posypeme nadrobno nakrájenými bylinkami. Na maso poklademe plátky slaniny a mleté maso. Pevně zamotáme a stáhneme nití.

2

Plátky slaniny poklademe na dno pekáče, na to položíme připravenou roládu a podlijeme vínem a vývarem. Na roládu naklademe zbylé plátky slaniny. Necháme podusit 2 hodiny. Necháme zchladnout a odstraníme nit.

3

Vývar přecedíme, popřípadě odstraníme tuk a nalijeme zpět k roládě. Vložíme na chladné místo, kde necháme tuhnout přes noc.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept

Tip z našeho eshopu VseNaVareni.cz