Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 18617
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

200 g Brambory
6 polévková lžíce Brusinky
200 g Celer bulvový
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Créme fraiche
1 polévková lžíce Hořčice
400 g Králičí maso
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Olej rostlinný
4 ks Palačinky
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 polévková lžíce Strouhanka
1 ks Vejce slepičí
150 ml Vývar zeleninový
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 346 kcal
Kilojoule 1 446kJ
6% Sacharidy 20 g
24% Tuky 18 g
15% Sodík 300 mg
47% Bílkoviny 26 g

Králičí šarlota postup přípravy receptu:

1

Připravíme si celer a brambory nakrájené na menší kousky, necháme vařit ve vývaru se lžící másla a následně rozmixujeme.

2

Smícháme 4 lžíce brusinek s hořčicí a touto směsí potřeme předem připravené palačinky, srolujeme a nakrájíme na tenké ruličky.

3

Připravíme si misky (vhodné pro pečení v troubě), které vymastíme a poklademe srolovanými kousky palačinek.

4

Nakrájené maso osmažíme na oleji. Cibuli a houby nakrájíme nadrobno a osmahneme na másle.

5

Přidáme žloutek, strouhanku, petrželku a creme fraiche. Následně rozmixujeme, osolíme a opepříme.

6

Touto hmotou potřeme rozložené kousky palačinek, přidáme maso a překryjeme zbytkem hmoty. Vaříme ve vodní lázni v troubě vyhřáté na 180 °C přibližně 30 minut.

7

Závěrem vyklopíme z misek a podáváme.

Poznámka

Palačinky můžeme péct i den předem - uchováme je pod fólií v chladničce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept