Jednoduchý recept

Polévka kančí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 18619

Ingredience

1 kávová lžička Bazalka
1 ks Cibule
1 ks Cibulka jarní
200 g Fazole
1 ks Feferony
700 ml Hovězí vývar základní
400 g Kančí maso
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
200 g Rajčata Cherry
1 kávová lžička Rozmarýn sušený
125 ml Smetana 16% (pochoutková)
1 stroužek Česnek
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 482 kcal
Kilojoule 2 016kJ
11% Sacharidy 40 g
24% Tuky 18 g
24% Sodík 474 mg
70% Bílkoviny 40 g

Polévka kančí postup přípravy receptu:

1

Nakrájené kančí maso osmažíme na másle, přidáme nasekanou cibuli, česnek, osmahneme, zalijeme 150 ml vody, okořeníme a necháme 40 minut povařit.

2

Žampiony i feferonku zbavenou pecek nakrájíme a přidáme k masu. Přisypeme fazolky, rajčata a zalijeme vývarem, necháme 10 minut povařit.

3

Závěrem polévku ochutíme zakysanou smetanou a nasekanou jarní cibulkou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept