Recept

Rillettes kančí s pepřem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 210 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 180 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 18620

Ingredience

2 ks Bobkový list
4 ks Cibule
3 polévková lžíce Gin
1250 g Kančí maso
5 polévková lžíce Pepř růžový celý
250 g Slanina vepřová
3 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 744 kcal
Kilojoule 3 114kJ
4% Sacharidy 14 g
52% Tuky 39 g
28% Sodík 561 mg
135% Bílkoviny 76 g

Rillettes kančí s pepřem postup přípravy receptu:

1

Osolené maso s polovinou pepře vložíme do připraveného hrnce, přidáme nasekanou cibuli, bobkový list, nakrájenou slaninu a vše zalijeme vodou. Vaříme 2 - 3 hodiny, dokud maso nezměkne.

2

Poté maso vyjmeme, vykostíme a rozdělíme na menší kousky.

3

Vývar nadále vaříme až do doby, než bude jeho objem přibližně poloviční. Následně vmícháme k masu trochu ginu a lžíci pepře.

4

Hmotou nalijeme do připravené formy, aby vývar byl rovnoměrně rozložen.

5

Na závěr vložíme do chladničky a necháme ztuhnout (nejlépe do druhého dne).

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept