Jednoduchý recept

Králík na italský způsob

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 105 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 75 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 18624
Kategorie: Maso

Ingredience

2 polévková lžíce Bylinky čerstvé - svazek
2 ks Celer řapíkatý
3 stroužek Česnek
1 ks Cibule
1 kg Králík
1 ks Lilek
150 g Mascarpone
3 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
2 špetka Sůl
100 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 749 kcal
Kilojoule 3 134kJ
3% Sacharidy 11 g
54% Tuky 40 g
32% Sodík 642 mg
141% Bílkoviny 79 g

Králík na italský způsob postup přípravy receptu:

1

Na pánvi rozehřejeme olej a naporcovaného králíka postupně opečeme ze všech stran, osolíme a opepříme.

2

Oloupeme a nasekáme cibuli a česnek. Rajčata nakrájíme na čtvrtky, řapíky celeru zbavíme vláken a společně s lilkem nakrájíme.

3

Vše přidáme k masu a necháme osmažit. Podlijeme červeným vínem, přidáme nasekané bylinky, vložíme do trouby a necháme péct 1 hodinu.

4

Přibližně 10 minut před koncem pečení vmícháme rozdrobený mascarpone. Šťávu dochutíme pepřem a solí a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept