Jednoduchý recept

Králík na hořčičné omáčce

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 18625
Kategorie: Maso

Ingredience

150 g Créme fraiche
1 polévková lžíce Hořčice
3 polévková lžíce Hrozinky
1 kg Králičí maso
40 g Máslo čerstvé
150 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 622 kcal
Kilojoule 2 601kJ
5% Sacharidy 16 g
50% Tuky 38 g
14% Sodík 279 mg
93% Bílkoviny 52 g

Králík na hořčičné omáčce postup přípravy receptu:

1

Do 50 ml zeleninového vývaru namočíme rozinky.

2

Na pánvi rozehřejeme máslo a osolené, opepřené a naporcované králičí maso opečeme ze všech stran.

3

Podlijeme vývarem, zakryjeme pokličkou a necháme vařit 30 minut.

4

Když maso změkne, přidáme hořčici, creme fraiche a rozinky.

Poznámka

Podáváme nejlépe s bramborem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept